خط مشی کیفیت
دانشگاه سابانجی در تمام تلاش های خود در زمینه های آموزشی، پژوهشی و تعامل با جامعه، یک سیستم مدیریت «کیفیت گرا» را پایه و اساس قرار می دهد. اصول این سیستم عبارتند از:
- ایجاد و توسعه با هم،
- رضایت ذینفعان،
- با هدف عملکرد بالا،
- مدیریت عملیاتی فرآیند محور و نوآورانه،
- عادت به بهبود مستمر بر اساس مرور منظم،
- برآوردن الزامات کلیه استانداردهای کیفیت نظارتی و قانونی.
پایداری و بهبود سرفصل های زیر در فرآیندهای کیفی حوزه های اصلی فعالیت است که مطابق با برنامه راهبردی توسعه و پیگیری می شود.
پژوهش:
دانشگاه سابانجی یک دانشگاه تحقیقاتی است که هدف آن تولید بالاترین سطح دانش است.
خروجی هایی که برای حل مسائل بین رشته ای و جهانی در نظر گرفته شده اند، از طریق همکاری مؤثر دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی در حوزه های متمرکز هدف گذاری شده اند.
تحقیقاتی که انجام می شود به برنامه های آموزشی منعکس می شود و بر آنها تأثیر می گذارد.
تا آنجا که به فعالیت های تحقیقاتی مربوط می شود، هدف آن استفاده حداکثری از سرمایه های خارجی، به ویژه وجوه بین المللی و بخش خصوصی است.
درس دادن:
هدف دانشگاه سابانجی پرورش افرادی است که می توانند انتقادی فکر کنند، چند رشته ای و چند بعدی باشند، از ارزش های اخلاقی و نیازهای جامعه آگاه باشند، اعتماد به نفس و مهارت های ارتباطی قوی داشته باشند، و بتوانند راه حل هایی برای مسائل جهانی ارائه دهند.
با شایستگی های خود دانشگاه سابانجی بهترین زیرساخت فیزیکی و دیجیتالی را برای فعالیتهای آموزشی فراهم میکند، مدلهای آموزشی پیشگام و نوآورانه را توسعه میدهد. علاوه بر آزادی انتخاب رشته و برنامه، دانشگاه سابانجی به دانشجویان این امکان را می دهد که آزادانه از بین فرصت های توسعه اجتماعی و تحصیلی فوق برنامه انتخاب کنند و ابزاری را برای دانشجویان خود فراهم می کند تا با دانشگاهیان همکاری نزدیک داشته باشند.
دانشگاه Sabancı علاوه بر ارائه فرصت های آموزشی و توسعه بین المللی به دانشجویان خود، داشتن یک محیط پردیس بین المللی و چندفرهنگی را در نظر دارد.
تأثیر اجتماعی:
تمام فعالیت های آموزشی و پژوهشی در دانشگاه سابانجی با هدف کمک به جامعه و بشریت در مقیاس محلی و جهانی انجام می شود و تأثیری دگرگون کننده دارد.
سیاست و رویکرد ما در کمک به جامعه با هدف انتشار علم و فناوری در جامعه است.
مشارکت مدنی و احساس مسئولیت بخشی از فرهنگ دانشگاه سابانجی با دانشجویان و تمامی کارکنان دانشگاهی و اداری آن است.
تعالی اداری با هدف تحقق بخشیدن به فعالیت های آموزشی، پژوهشی و تعامل اجتماعی به شیوه ای کارآمد، ایجاد ساختارهای سازمانی لازم، جذب و حفظ بهترین منابع انسانی در دانشگاه برای این اهداف هدف گذاری شده است.
به منظور حفظ و ارتقای کیفیت در کلیه عملیات دانشگاه و افزایش رضایتمندی اعضای آن، ایجاد منابع مالی لازم برای اطمینان از استفاده مؤثر و پایداری آنها ضروری است.